Bedrijfsdag

Trainingen en workshops

Ervaar zelf de innovatieve drang van Marc Lammers en de prikkelende wijze waarop hij tijdens zijn trainingen sportoverstijgende thema's als durf, leiderschap, samenwerken en de kunst van het winnen behandelt.

Maatwerk met Marc Lammers

Elke missie behoeft zijn eigen aanpak en elk team bestaat uit verschillende spelers. Een ding staat als een paal boven water, we trainen om de concurrentie altijd een stap voor te blijven. Die stap kunt ook u met uw organisatie maken door Marc Lammers in te schakelen.

De mensgerichte visie op het aspect van coaching en het daarbij inspelen op de emoties vormen de gouden draad voor succes. Winnaars hebben immers een plan, verliezers hebben een excuus.

Een bedrijfstraining, presentatie of clinic voor uw klanten of personeel?

Teambuilding door Marc Lammers gecombineerd met een gezellig dagje uit? Wij zorgen voor een concept op maat. In overleg met de opdrachtgever worden de wensen tot in detail besproken en volgen enkele voorstellen. De invulling van de training, het aantal dagdelen, groepsgrootte, locatie en het inschakelen van bijvoorbeeld hockeyinternationals vormen de flexibele elementen in uw keuze op maat.

Vraag informatie aan